Belastingaangiftes

De belastingwetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig. Wij verzorgen belangaangiftes met toepassing van de geldende wetgeving zodat een correcte aangifte ingediend wordt. 

 

BTW

Periodiek moet een aangifte BTW ingediend worden. De aangifteperiodes worden door de belastingdienst bepaald. Wij beoordelen altijd of alle documenten goed zijn verwerkt en of er wellicht nog correcties uit eerdere periodes zijn. Indien van toepassing verzorgen wij een tijdige indiening van de aangifte ICP

 

Vennootschapsbelasting

Voor vennootschappen of andere lichamen die aan vennootschapsbelasting zijn onderworpen dienen wij tijdig een aangifte Vennootschapsbelasting in.

 

Inkomstenbelasting

Voor ondernemers en particulieren verzorgen wij de aangifte Inkomstenbelasting. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er, binnen de mogelijkheden van de wet, zo min mogelijk belasting afgedragen hoeft te worden..

 

Aan al onze klanten vragen  wij toestemming om een zogenaamde SBA (Service Bericht Aanslagen) te mogen ontvangen. Dan weten wij, meestal voordat de belastingplichtige de aanslag of beschikking ontvangt, al wat de belastingdienst verstuurt, zodat wij op voorhand kunnen controleren of alles klopt. Daarmee wordt onze klanten de zorg uit handen genomen of alles wat de belastingdienst stuurt ook correct is.

Adresgegevens:

 

Dartford Consultancy BV

Torenallee 20

5617 BC Eindhoven

E: info@dartfordconsultancy.com

T: +31(0)85-8000505

Kamer van Koophandel: 12019692

BTW:  NL0088.91.618.B.02

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon